Legehjulet.dk får 27x pengene igen

“Dynamisk re-marketing banede vejen for en automatiseret pengemaskine”

Legehjulet.dk er en mellemstor webshop i Danmark, der udelukkende sælger legetøj. Virksomheden havde indtil vores samarbejde kun kørt Google Ads og SEO med god succes, men havde aldrig haft kompetencerne til Facebook annoncering, som vi skulle hjælpe dem med at løfte. Vores primære fokus skulle derfor lægge i at følge op på den gode mængde trafik, der allerede var på siden.

 

Problem – ikke fokus på Facebook

Kerneproblemet for Legehjulet lå i, at der aldrig var skænket Facebook en tanke. Det vil sige, at der ikke var opsat Facebook pixel eller katalog, så vi skulle starte med en helt frisk konto. Vi kunne fra start se, at der var gået en del omsætning tabt, ved ikke at have tænkt alle kanaler ind fra start. 

 

Løsning – en datadrevet tilgang

Efter at vi havde opsat en Facebook pixel og et produktkatalog på hjemmesiden, kunne vi først rigtig se potentialet for shoppen. Ved hjælp af kohorteanalyser kunne vi med en datadrevet tilgang opsætte et avanceret remarketingsflow, som sørgede for at kultivere målgruppen og fortælle dem præcist, hvordan Legehjulet har leveret værdi til deres +30.000 tidligere kunder de dage, hvor de viste størst tendens til at købe. 

 

Resultat – return on ad spend +6.000 % 

Med en datadrevet tilgang til vores tragt-baseret setup formåede vi allerede i første måned at skaffe en gennemsnitlig ROAS på 2.700% med nogle målgrupper på +6.000% ROAS. For et småt budget formåede vi altså at give webshoppen en kæmpe profit på bunden og en gennemsnitlig øget omsætning på 15 %. 

  • 2700%

    ROAS

  • 15%

    Øget omsætning

Legehjulet.dk får 27x pengene igen “Dynamisk re-marketing banede vejen for en automatiseret pengemaskine” Legehjulet.dk er en mellemstor webshop i Danmark, der udelukkende sælger legetøj. Virksomheden havde indtil vores samarbejde kun kørt Google Ads og SEO med god succes, men havde aldrig haft kompetencerne til Facebook annoncering, som vi skulle hjælpe dem med at løfte. Vores primære […]