Kick My Ball gik fra fiasko til succes

Med vores hjælp fik vi vendt en blødende forretning til et rentabelt foretagende!

Glenn fra Kick My Ball hev fat i os, da hans tidligere marketingsbureau ikke kunne løfte opgaven. Han ville godt vide, om der overhovedet var håb for hans virksomhed ved hjælp af Facebook marketing.

Vi indledte en analyse af virksomhedens data.
Vi kunne hurtigt se, at der i forhold til hans marketing ikke var foretaget de relevante tests, og dermed var hans målsætning skudt ved siden af.

Efter grundige splittests af målgrupper og budskaber, blev vi hurtigt klar over, at der med Facebook marketing kunne rettes op på hans forretning.

Ved at tage udgangspunkt i hans mest værdifulde kunder, kombineret med konstant skiftende budskaber i hans re-marketing, kunne vi vise ham, at succes på Facebook afhænger af tålmodighed og flid.

  • 1500%

    ROAS på remarketing

  • 650%

    ROAS på nye kunder

  • 200%

    Øget omsætning

Kick My Ball gik fra fiasko til succes Med vores hjælp fik vi vendt en blødende forretning til et rentabelt foretagende! Glenn fra Kick My Ball hev fat i os, da hans tidligere marketingsbureau ikke kunne løfte opgaven. Han ville godt vide, om der overhovedet var håb for hans virksomhed ved hjælp af Facebook marketing. Vi […]